Dansez ... langa tine

Dansez mult. Imi place sa dansez. Uneori dansez fara intrerupere cele aproape 4 ore pe care le petrec prin Soho. Relaxant? Obositor? Si una si alta. Azi am simtit un pic de febra la abdomen... sala e de vina.
Azi in Soho am zarit un cunoscut la care ar fi putut sa mi se aprinda calcaiele. Danseaza in fata mea la doi pasi incercand sa stea cat mai mult cu spatele la mine. Am luat recent un ceai impreuna prin oras. Am vazut un film la mine. Are un zambet jmekeresc imi aduce aminte de Motanul din Alice in Tara Minunilor.
Ma evita. Incerc sa nu il stanjenesc cu prezenta si sa nu ma bag in fata lui. Il las sa ma ignore. Se saruta pasional cu cineva. Se imbratiseaza cu altcineva. Cumva imi e mai usor.
Spunea: "Hai sa iesim la o plimbare prin Herastrau!" Eu: "Dar in timpul zilei!" El zambind jmechereste pe mess "Ti-e frica de intuneric??"
Imi place sa ma uit la el, pare sa fie destul de mult peste media de pe Romeo. Sunt ca un burete. Cred ceea ce mi se spune. In prostia mea, cred ca trebuie sa dau toate sansele celui din fata mea, oricine ar fi acesta. Nu a gresit (inca) cu nimic fata de mine. Dupa 4 luni inca ma frig. Uneori mai tare, alteori mai putin.

Nu cu mult timp in urma, dupa o noapte la discoteca, eram imbratisati in intuneric, goi. Il sarutam pe fata, alene, povestind despre mine, despre cei care imi sunt dragi. M-am oprit incercand sa ii disting trasaturile in intuneric. "Mai povesteste-mi despre prietenii tai!" spune. Continui sa il sarut. "Mai povesteste-mi despre prietenii tai!" Sexul vine ca o pedeapsa.
Povestile se termina cu happy end. Povestile reale se termina cel mai adesea cu "click-dreapta & ignore".

Dansez. Inca dansez langa el. Peste 10 minute iese singur pe usa clubului grabindu-se spre casa. Il urmez doar la cateva secunde. Nu vreau sa il ajung din urma.

Comentarii

  1. interesant ..desi ai avut o relatie fugi dupa alta....nu stiu ce sa zic as fii mai precaut ...te aprinzi cam repde desi ai o varsta....fii precaut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră