Sunt V si vreau relatie cu tine!

     Ma uit in ochii lui... De vreo doua saptamani, imi scrie pe Romeo, iti trimite ceva sms-uri si chiar ma tot suna si imi spune cat de mult ii plac fotografiile mele si cat de mult isi doreste sa fie intr- o relatie. Turuie intr-una. E masculin, brunet si paros. Proaspat ras sa zicem. Cam slab ca si constitutie dar nu ma deranjeaza. Am cunoscut si tipi solizi (nu grasi) si tipi subtiri. Cred ca e unul dintre aspectele care ma influenteaza cel mai putin. Imi spune ca ar vrea sa ne cunoastem bine, sa vina la mine, sa vin pe la el si cam intr-o saptamana sa ne dam seama daca merge o relatie intre noi sau nu.
     Vorbeste. Mai apuc sa spun si eu ceva despre mine. Am impresia ca de fapt nu asculta. Cand ma sunase cu cateva zile in urma, imi gresise numele. M-a amuzat, l-am corectat, dar am retinut aspectul. Cum poti sa iti dai seama intr-o saptamana despre o relatie? Ma simt la piata. Cineva ofera, cineva plateste. Incerc sa trec peste disconfort. Imi spune ca trebuie sa ai pe cineva langa tine pentru ca asa e cel mai bine. Ca atunci cand vii acasa sa ai pe cine imbratisa si pe cine tine noaptea in brate. Lucruri in care ma regasesc... dar nu cred ca persoanele implicate sunt prezente la masa noastra :-)
     Imi spune ca trebuie sa fie mai tarziu la o masa cu colegii si ca nu prea are ce face vreo 2 ore pana atunci. Uneori lumea ma crede naiv... uneori ma cred si eu naiv. Imi dau seama ca vrea sa facem sex si gandul asta nu ma deranjeaza. E un tip destul de sexy. Asa ca il invit la mine .
     Foarte grabit. Foarte excitat. Imi aduce aminte ce erectie a avut cand mi-a vazut pozele. Erectia o am in fata ochilor. Saruta la fel de grabit fara sa deschida de tot gura.
     Parca era mai interesant imbracat. Desi e paros. Incearca sa ma penetreze si ii spun ca nu fac decat protejat. De ce in ziua de azi mai trebuie sa spui chestia asta? Pune prezervativul fara sa comenteze.
     E placut si ma las prada senzatiei. El imi spune ca e foarte excitat si ca nu a mai facut sex de cand a plecat din Bucuresti - vreo 2 sau 3 saptamani adica. Ejaculeaza. Imi place ca a stat peste mine si a incercat sa ma sarute desi scena nu a durat decat cateva minute. Ma relaxez si incerc sa savurez momentul. Sunt bine.
     Dupa ce ne spalam imi spune ca se va duce acasa sa faca un dus si se va duce in oras la intalnirea cu colegii. Ca ma va suna cand va iesi de la restaurant sau de dimineata. Stiam deja ca nu o va face. Si pana acum nu a facut-o. I-am trimis un mesaj pe Romeo in care i-am adus aminte de asta, a citit mesajul si nu a replicat nimic.
     Vreau Relatie cu tine! Pfuiii.... Cred ca am sa scot Relatia din optiunile de la Romeo :-)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră