Ce status pun azi?

     Ce cauti?, ma intreba deunazi cineva pe Romeo. Daca as sti exact ce caut, probabil mi-as inchide contul. Am inceput cu Prietenie si am facut sex. Vroiam mai mult. Nu mai multi. Au urmat cateva perioade de Nimic. Am facut sex. Vroiam mai mult. Vroiam sa insemne ceva.
     Nu am pus niciodata Chat. Chat oricum faci, zic eu. Incerc sa aflu cateva chestii despre persoana respectiva. Incerc sa vad o poza, doua. Mi se pare de bun-simt sa vezi cu cine stai de vorba asa cum in realitate vezi cu cine stai la masa. Uneori imi place ce vad in poze, alteori ma sperii. Ocupat? De asemenea, niciodata. De ce sa mai tin deschis Romeo daca sunt Ocupat?!
     Uneori sunt Invizibil, uneori e mai bine asa, dar in general sunt conectat pe Intalnire. Adica "nu numai sex". Ajung sa fac sex, dar tot nu ma aleg cu nimic mai mult. As putea pune foarte bine Sex si atunci realitatea ar corespunde statusului meu.
      Cred ca orice status as pune as ajunge sa fac sex... dar daca pui Sex esti o curva, daca pui Prietenie esti naiv, iar daca pui Relatie esti fraier. Ce status sa pun azi?

Comentarii

  1. Si eu am fost in aceeasi situatie...In trecut ma gandeam ca e imposibil sa gasesti altceva in afara de sex pe Romeo.
    Libertatea gay-ului roman se limiteaza la a explora o lume vasta si incitanta in diversitatea ei porno-burlesca si la acceptarea unei singuratati comode.
    A relationa semnifica responsabilitate,daruire.Iar romanul gay nu prea e pregatit in zilele noastre sa renunte la asa zisa lui libertate de explorator a acestui ocean de noi si noi vietuitoare frematande de dorinta,pentru a se inchide intr-o carapace conjugala suficienta siesi.
    Sau poate ca nu mai are puterea de a visa ca va regasi in exterior altceva decat proiectia propriului falus in nenumarate configuratii umanoide.
    Nu stiu ce statut s-ar potrivi pt tine astazi.Ti-as sugera totusi sa fii tu insuti...
    Imposibilul va deveni posibil,you'll see.In cazul meu acest fenomen a avut loc prin adoptarea statutului vesnic acelasi pana in luna martie a anului trecut : "relatie". :)

    D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Misto de tot chestia cu statusurile ! :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră