Dincolo de cortina

     Sambata seara sunt in Soho. Aproape sambata de sambata. De data asta am fost pentru un eveniment special, a fost o seara fetish si am facut un pic de promovare pentru magazin. Am stat vreo 4 ore impartind pliante si alte materiale promotionale.
     A fost distractiv pentru ca am intalnit o gramada de lume.... dar de dincolo de perdeaua ce separa holul de sala de club rasunau muzica, rasete. Rasunau insistent, rasunau tentant. Siluetele se miscau, se imbratisau, uneori se sarutau. Lumea se simtea bine. Uneori ma simteam singur. In unele momente ma vroiam impreuna cu ei, dansand. Veneau de dincolo colorati, transpirati si imbujorati de dans sau singuratici cu pasi alene. In cautare de prada? Uneori ma simteam singur. Mai venea cineva interesat si rotitele se puneau din nou in miscare si zambeam si conversam putin incercand sa dau lamuririle necesare despre produse sau orice altceva. Reflectoarele si laserele muscau din podeaua holului incercand sa acapareze suprafata ramasa linistita. Se impingeau colorate una pe alta si se fugareau ca si cum faceau parte dintr-un mare flirt. Imi venea sa dansez si sa uit pentru ce venisem acolo. Dar zambeam atunci cand trebuia si totul era foarte bine. Uneori ma simteam singur.
     Cand impartisem tot ce aveam pregatit si deja lumea se obisnuise cu prezenta mea imbracata intr-un tricou de camuflaj (seara fetish, nu?), m-am decis sa imi strang bagajele si sa pasesc dincolo de cortina.
     Mi-am intalnit prietenii. Nu mai eram singur.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră