Mai da ... sigur, sigur, e gay?

     "Bai chiar e gay tipul ala?" "Da ma, e gay". Sunt la sala si patru tipi de vreo 20 -22 de ani vorbesc intre ei. Vorbesc tare. Eu sunt la bicicleta, sunt cu spatele la ei si pot sa trag cu urechea. "Pai umbla cu o gramada de fete frumoase..." se mira altul. "Pe bune, coaie" vine confirmarea, sigura pe ea. "Toate sunt innebunite dupa el, probabil se simt in siguranta cu el..." Uimitor ce maturi in gandire sunt baietii astia!
     Am vazut o gramada de filme in care un hetero se da drept gay ca sa fie cat mai aproape de o anumita tipa. Uite ca si la noi in Romania exista incipienta aceasta tentatie. "Mai da ... sigur, sigur, e gay?" "Da ma ,stiu sigur ca a luat si muie la niste petreceri, mi-a spus mie cineva!" vine confirmarea finala. Suprema. Zambesc. Imi vine sa rad. Sper sa nu ma vada mustacind in reflexia oglinzilor din sala.
     "Pai poate ii dau si eu muie." se cocoseste unul din ei. "Si eu", zice al patrulea. "Ha, ha, ha, sa i-o tragem toti la muie", fantasmeaza lejer ei. Realizand ca sunt pe un teren minat, si avand in fata ochilor desfasurarea unei astfel de scene, filtrul hetero intra totusi in functiune si il face pe unu sa zica "Da ma, ca tot timpul mi s-a parut ca esti mai diferit. Probabil ca esti si tu!" Se rade in grup iarasi. Sunt cu spatele si nu reusesc sa vad cine ce zice. Se indeparteaza intr-alt colt al salii si vorbele lor se pierd in zumzetul muzicii de fond.
    Noroc ca exista curiozitatea sexuala. Altfel acel "gay" nu ar fi avut parte de nimic. Altfel viata noastra sexuala ar fi foarte plicticoasa. Viata in general ar fi prea plicticoasa. Tu cat de curios esti?

Comentarii

  1. foarte tare fraza "am auzit eu ca la niste petreceri a luat muie"...:)) iti dai seama ca dobitocul isi arata orientarea sexuala in fata prietenilor "hetero"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră