La farmacie, baiete!

     Trebuie sa imi gasesc o farmacie buna. Aparent nu ar trebui sa fie nici o problema, oriunde te duci vezi in jurul tau cel putin una. Sa ma duc la tejghea si sa cer "Un pachet de indiferenta. Un flacon de detasare. Si puneti si un bax de nesimtire" (asta se da  intotdeauna la cantitati mari). Ar trebui sa iau niste doze de elefant... Si dimineata, si la pranz si seara.
     O imbratisare? Nu, ca e prea emotionala. Un sarut? Nu, e prea romantic. Sex. Da. Da. Da. Dar fara nici o alta obligatie. Nimeni nu trebuie sa se apropie prea mult de celalat.
     Dupa finalizare, spalam transpiratii, sperma si emotii. Toate se scurg in canalizare si putem fi din nou unii nevinovati, sau indiferenti, sau detasati. Unii chiar pot fi heterosexuali. Si putem sa avem din nou iluzia de a fi din nou stapani pe propriul destin. Si liberi de orice constrangere emotionala. O iluzie - suntem mai putin liberi de limitele interne. Cele care ne fac marginiti si cumva egoisti.
    Hmm, ar fi bine daca tratamentul ar da rezultate. Uite... am pregatit pastila de indiferenta. Si pe aia de detasare. Pe aia de nesimtire, nu o sa o iau.
     Nu azi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gasind ceva care nu este deloc ceea ce caut

Eu acum sunt liber

Lumina nopții este albastră